>

Adverteren

Adverteren

Als onderdeel van RTL is mediabedrijf BrandDeli verantwoordelijk voor de reclameverkoop en brand partnerships-oplossingen voor de lineaire en digitale TV-merken en online platformen van o.a. 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Disney Channel, Disney XD, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike en TLC. Daarnaast vertegenwoordigt BrandDeli het social nieuwsplatform Twitter en is het verantwoordelijk voor de verkoop van de landelijke online videovoorraad van ORN. Middels deze mooie combinatie van merken biedt BrandDeli iets unieks voor iedere doelstelling en elke doelgroep.

Door deze sterke televisiemerken te combineren, realiseert BrandDeli een hoog en gericht bereik binnen elke doelgroep. Daarnaast heeft BrandDeli de beschikking over een groot online portfolio met premium videocontent, bestaande uit onder andere de online platformen van de televisiezenders en het social nieuwsplatform Twitter. Online video kan stand-alone worden ingezet of juist gecombineerd met TV, met de bijbehorende positieve synergie-effecten. In aanvulling op dit krachtige aanbod van Spot en Online bedenkt en produceert het BrandDeli Partnerships team multimediale campagnes op basis van de doelstellingen van de adverteerder.

Neem voor informatie over adverteren bij BrandDeli of andere vragen contact op via vraag@branddeli.nl of bel/WhatsApp met het volgende nummer: 06 20 21 80 27.

Op zoek naar inkoopinformatie? Klik dan hier.