>

Kids

Kids-expert

Met een combinatie van de sterkste kids-mediamerken en een dedicated en ervaren kidsteam is RTL BrandDeli dé partner voor kidscommunicatie. De televisiezenders B.O.Z., Cartoon Network, Disney Channel, Disney XD, Nickelodeon, Nick Jr. en RTL Telekids, in combinatie met verscheidene websites zoals Nickelodeon.nl en Nick Jr.nl, detips.nl, en de succesvolle Nick Play app stellen BrandDeli als geen ander in staat om kinderen op een impactvolle wijze te bereiken. Naast de Spot- en Online-mogelijkheden kunnen onze BrandDeli Partnerships kids-experts het grote bereik koppelen aan een breed aanbod aan creatieve campagne-mogelijkheden. Wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met één van onze accountmanagers of mail naar kids@branddeli.nl.

Spot – kids

Maandelijks bereiken onze kidszenders meer dan een miljoen kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Spots kunnen op deze kidszenders worden ingekocht met GRP-pakketten. Het enige dat je nodig hebt om de kosten per GRP uit te rekenen, is een Kids-basisprijs. Deze wordt bepaald op basis van het totale jaarbudget van een adverteerder bij BrandDeli.

GRP-prijs = Basisprijs x Productindex x Maandindex x Marktindex x Spotlengte-index x Doelgroepindex

BrandDeli Partnerships – kids

BrandDeli biedt een breed aanbod aan integratiemogelijkheden, gecombineerd met een groot bereik. Onze kidsexperts uit het RTL BrandDeli Partnerships-team leveren op maat gemaakte oplossingen in zowel commerciële als programmazendtijd. Dit kan laagdrempelig met bijvoorbeeld een Kids tip of Billboardpakket. Maar ook complete 360 graden campagnes, waarbij BrandDeli het gehele concept en de volledige productie verzorgt, behoren tot de mogelijkheden. Elders op de website vind je meer informatie, een actueel overzicht van al onze pakketten en enkele inspirerende cases.

Online video – kids

De websites van Nickelodeon en Nick Jr. en de Nick Play app bieden een uniek kids umfeld en zijn een mooie manier om bereik toe te voegen aan een televisiecampagne. Naast online video zijn er tal van Standaard en Rich Media Display mogelijkheden en Branded Content oplossingen.

De bruto CPM-tarieven Kids zijn hier te vinden.