24Kitchen

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, website en mobiele applicatie ‘recept van de dag’.

24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema’s zoals restaurants, reizen en competities. 24Kitchen mocht drie keer op rij de prijs voor zowel beste digitale zender als beste website van het jaar in ontvangst nemen.

Naast Nederlandse programma’s als Miljuschka's Food Trucks, Vlees Noch Vis en Grenzeloos Koken, zijn ook series van wereldberoemde chefs te zien. Bekende culinaire gezichten op de zender zijn onder anderen Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Martha Stewart.

24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, Caiway, Tele2 en Delta op kanaal 24, bij Digitenne van KPN op kanaal 23, bij Interactieve TV van KPN op kanaal 22 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket, op kanaal 19. Momenteel is de televisiezender in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland te zien. Klik hier voor de website.

Meer weten over het zenderprofiel van 24Kitchen? Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder de 24Kitchen-casefilm.