24Kitchen

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, website en mobiele applicatie ‘recept van de dag’.

24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma’s uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema’s zoals restaurants, reizen en competities. 24Kitchen mocht drie keer op rij de prijs voor zowel beste digitale zender als beste website van het jaar in ontvangst nemen.

Naast Nederlandse programma’s als Miljuschka's Food Trucks, Vlees Noch Vis en Grenzeloos Koken, zijn ook series van wereldberoemde chefs te zien. Bekende culinaire gezichten op de zender zijn onder anderen Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Martha Stewart.

24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, Caiway, Tele2 en Delta op kanaal 24, bij Digitenne van KPN op kanaal 23, bij Interactieve TV van KPN op kanaal 22 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket, op kanaal 19. Momenteel is de televisiezender in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland te zien. Klik hier voor de website.

Meer weten over het zenderprofiel van 24Kitchen? Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder de 24Kitchen-casefilm.

Programma's

Mijn Pop-Up Restaurant
Mijn Pop-Up Restaurant

In dit reality programma gaan een aantal koppels in verschillende steden in Vlaanderen de strijd aan met een eigen tijdelijk restaurant. Het succes hangt af van aanloop, menukeuze en het oordeel van de drie juryleden. De uiteindelijke winnaar krijgt 100.000 euro. Te zien vanaf 1 mei.

Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur

In Mounirs Marokko: een smakelijk avontuur neemt Mounir ons mee naar het land van zijn ouders. De route die Mounir aflegt is dezelfde die hij in zijn jeugd jaarlijks deed op weg naar zijn familie. In die tijd was er echter geen mogelijkheid om te kijken naar de culinaire schatten en culturele rijkdom dat het prachtige Marokko te bieden heeft. De kijker leert het prachtige land, de lieve mensen en vooral de rijke Marokkaanse keuken kennen.

De Wit, Rose & Roodtrip
De Wit, Rose & Roodtrip

Wijnjournalist Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart, graag geziene gasten bij 24Kitchen aan Tafel, verlaten de veilige studio voor een wonderlijke wijnreis door Californië. Ze wijnproeverijden in deze road movie langs de sympathiekste, grootste en uitzinnigste wijnhuizen, ontdekken de geheimen van de beste druiven, de verhalen achter de smakelijkste afdronken en de wijnfanaten die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Pasen thema
Pasen thema

Van 15 t/m 17 april komen er verschillende bestaande programma’s voorbij die in het teken staan van Pasen.

Na kerst zijn de paasdagen het grootste culinaire feest in Nederland. Het allerleukst: ontbijt, brunch, diner en heel veel zoete traktaties horen allemaal bij deze vrolijke voorjaarstraditie.