BBC First

BBC First biedt de beste Britse dramaseries in een feed speciaal voor de Nederlandse markt. Met populaire series als Indian Summers, Sherlock, Silent Witness en Maigret Sets a Trap is BBC First dé Nederlandse bestemming voor de beste Britse dramaseries. Klik hier voor meer informatie.

Programma's

The Durrells
The Durrells

De familie Durrell verhuist in de jaren ’30 vanuit Engeland naar Corfu omdat de moeder van het gezin, Louisa Durell, ziet hoe haar gezin lijdt onder het verlies van haar man. Als één van haar zoons voorstelt om op Corfu te gaan wonen,  neemt ze dit serieus en maakt ze een beslissing die het leven van haar familie drastisch zal veranderen  (vanaf 7 mei, iedere zondag om 21:00 uur)

SSGB
SSGB

De geschiedenis wordt op zijn kop gezet in deze ingrijpende serie, die een mengeling is van een intigrerend spionnenverhaal, een meeslepend liefdesverhaal en een wereldwijde samenzwering. De befaamde detective Douglas Archer wordt gevolgd in deze serie en komt voor verschillende lastige keuzes te staan. Moet hij de wet handhaven of deze breken? (vanaf donderdag 27 april, elke donderdag om 21:00 uur)

One of Us
One of Us

Het pas getrouwde stel Grace Douglas en Adam Elliot bruut vermoord. De compleet verschillende families moeten plots samenwerken als de moordenaar ook in hun leven binnendringt. De vermoorde Grace en Adam zijn pas het begin van het spannende verhaal, waarin de lijn tussen goed en kwaad heel dun wordt. 

Death in Paradise Series 6
Death in Paradise Series 6

Seizoen 6 is aangebroken van de populaire serie van BBC First, Death in Paradise. DI Humphrey Goodman probeert een liefde te vinden op het idyllische eiland van Saint Marie. Een grote hitserie. Death in Paradise behaalde meer dan 8 miljoen kijkers in the UK. De serie zit vol met onopgelosde mysteries. Een warme serie, vol met goede humor.

Silent Witness Series 20
Silent Witness Series 20

Deze drame-crime serie heeft een award gewonnen en keert terug met seizoen 20. Acteurs als Emilia Fox, Richard Linterns, David Caves and Liz Carr spelen een rol hierin. Silent Witness volgt een team van forensische pathalogen die onderzoeken hoe slachtoffers zijn omgekomen, en wat soms een risico is voor eigen leven. Elk verhaal wordt verdeeld over twee delen.