Comedy Central

Comedy Central is the number 1 source for a good laugh. Comedy is het nummer 1 interessegebied van jongvolwassenen. Daarmee is Comedy Central een populaire bestemming en dat is terug te zien in de cijfers. Comedy Central gaat hard. Heel hard.

Bij de belangrijkste commerciële doelgroepen was Comedy Central het afgelopen tv-jaar veruit de hardst groeiende top 10-zender in Nederland. Over de hele dag gezien heeft Comedy Central zelfs een van de langste kijktijden van alle zenders. Bovendien weten steeds meer mensen Comedy Central te vinden; het dagbereik is het afgelopen tv-jaar het meest gestegen van alle top 10-zenders. 

Meer weten over het zenderprofiel van Comedy Central? Klik hier voor meer informatie.

Programma's

Modern Family
Modern Family

In Modern Family kijk je naar drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De serie geeft een hilarische kijk op hun leven. Bereid je voor op afleveringen vol humor en herkenbare situaties!

Family Guy (seizoen 15)
Family Guy (seizoen 15)

Het is weer lachen geblazen met de Griffins in het allernieuwste seizoen van Family Guy. In het stadje Quahog is nooit een dag hetzelfde en Peter en zijn gezin beleven de meest bizarre dingen. Het gezin is misschien ietwat disfunctioneel, maar ze geven veel om elkaar! Van elk avontuur leren ze iets, maar of ze er nou ook slimmer van worden? (vanaf maandag 17 april, iedere maandag om 21:30 uur).

Bob’s Burgers
Bob’s Burgers

In Bob’s Burgers runt Bob een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Hij heeft grote plannen met zijn zaak Bob’s Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar.

Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en het gebrek aan klanten proberen ze elke heropening tot een groot succes te maken.

Celebrity Stand-Up
Celebrity Stand-Up

In Celebrity Stand-Up zie je hoe twaalf Nederlandse en Vlaamse bekenden het podium stelen. Met een dosis zelfspot en humor luchten ze hun hart en laten ze een totaal andere kant van zichzelf zien. Samen met presentator Martijn Koning maken ze er een hilarische avond van. Ben je klaar om eens goed te lachen?

South Park
South Park

Cartman, Kenny, Stan en Kyle nemen je mee in hun hilarische avonturen in de serie South Park. De vier beste vrienden beleven iedere aflevering opnieuw iets geks. Hoewel Cartman niet altijd even slim is en vaak de rug toekeert naar zijn vrienden, lossen ze het altijd met elkaars kracht weer op.