EUROSPORT

Eurosport is een echte allround sportzender. Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam bedient Eurosport de Nederlandse sportliefhebber van zo’n 110 verschillende sporten. De zender is op jaarbasis goed voor meer dan 3000 uur live televisie. Elke sport, elke emotie! Het aanbod van Eurosport bestaat onder meer uit veel tennis (o.a Australian Open, Roland Garros, US Open), voetbal (o.a. Serie A, Ligue 1, MLS), wielrennen (o.a. de 3 grote ronden en 24 UCI wedstrijden waaronder alle klassiekers) en auto- en motorsporten (o.a. MotoGP, het FIA WTCC, het European Rally Championship, de 24 Uur van Le Mans en het WK Superbikes).

Meer weten over het zenderprofiel van Eurosport? Klik hier voor meer informatie.

Programma's

Formule E Mexico Stad
Formule E Mexico Stad
De Formule E zal haar 4e race van het seizoen rijden op het Autodrome Hermanos Rodriguez in Mexico-Stad. Vorig jaar won Jérôme d'Ambrosio de eerste editie van deze race. Di Grassi, die als eerste finishte, werd namelijk gediskwalificeerd vanwege zijn te lichte auto. Robin Frijns finishte daardoor de race als 5e. De 2e editie van Formule E Mexico-Stad is live te zien op Eurosport 1.
Formule E
Formule E

Na een korte pauze zijn de batterijen weer opgeladen voor een nieuwe race. Op 21 februari nemen de elektrische racewagens het in Buenos Aires tegen elkaar op. Het bijna 2,5km lange circuit in Buenos Aires kent slechts 12 bochten. De rechte stukken ideaal zijn om snelheid te maken. De Zwitser Buemi staat na twee gewonnen wedstrijden bovenaan, gevolgd door Di Grassi en Prost.

Wereldkampioenschappen wintersport
Wereldkampioenschappen wintersport

Het winterseizoen is in volle gang! Buiten de Wereldbekerwedstrijden staat februari ook bol van de Wereldkampioenschappen. St. Moritz is het decor voor het WK Alpineskiën dat 6 februari  van start gaat. In Hochfilzen begint op 11 februari het WK Biatlon. Op 23 en 24 februari gaan in Lahti het WK Skispringen, Langlaufen en de Noordse Combinatie van start. Dit allemaal te zien op Eurosport 1.

Topwedstrijden in de Serie A
Topwedstrijden in de Serie A

Italiaans voetbalplezier in februari! Regerend kampioen Juventus neemt het in de Serie A thuis op tegen Inter en hoopt op revanche voor het verlies in Milaan. In het Stadio Olimpico ontvangt het AS Roma van Kevin Strootman Fiorentina. De andere Romeinse ploeg, Lazio, neemt het een week later thuis op tegen AC Milan. Kan het Lazio van De Vrij, Kishna en Hoedt thuis wel winnen?