FOX

FOX is een kwaliteitszender met series, films en sport. Vanuit de positionering: “The Best. First.” brengt FOX internationale hitseries als American Horror Story, Empire, The Walking Dead, Wayward Pines en Vermist als eerste in Nederland. Daarnaast is het KNVB bekertournooi ook op FOX te zien.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13. Klik hier voor de website van FOX.

Meer weten over het zenderprofiel van FOX? Klik hier voor meer informatie.

Programma's

FOX – The Strain (seizoen 3)
FOX – The Strain (seizoen 3)

In dit seizoen van de bekende horrorserie lijkt het bio-wapen van Dr. Eph’s tegen de vampiers niet te werken. Hij worstelt om het wapen te verbeteren terwijl hij het verdriet van de ontvoering van zijn zoon Zack probeert te verwerken. Fet helpt het Seal team van de marine in een dodelijke missie: de zoektocht naar de Meester door de ondergrondse tunnels van New York (vanaf 15 mei, iedere maandag om 23:00 uur).

Outcast S2
Outcast S2

In het tweede seizoen van Outcast gaat het mysterie rondom de bovennatuurlijke verschijningen en waarom die naar Kyle Barnes trekken, verder. Terwijl het aantal plaaggeesten groeit doet Kyle zijn best om zijn geliefden te beschermen. Aan zijn zijde steunen Reverend Anderson en Chief Giles hem terwijl zijn zus Megan worstelt met de demonen die haar lastigvallen. 

Legion S1
Legion S1

David Haller is een man met meer kracht dan je denkt dat mogelijk is. Zijn krachten komen alleen tegen een prijs. Dit gaat ten koste van zijn geestelijk welzijn. Hij wordt geteisterd door gespleten persoonlijkheden. Elke persoonlijkheid bestuurt een aspect van zijn krachten. David probeert weer normaal te worden maar als dit niet lukt staat hij op het punt om op te geven. Tot hij het meisje van zijn dromen ontmoet.

The Band
The Band

FOX gaat samen met VTM op zoek naar een nieuwe Nederlandstalige boyband. De eerste 4 afleveringen zijn de audities te zien, daarna volgen 4 grootse liveshows. Jury: Nielson, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Slongs Dievanongs. Presentatie: Jim Bakkum, Niels Destadsbader en Laura Tesoro.

The Walking Dead S7B
The Walking Dead S7B

Rick’s groep heeft tot nu toe conflicten, ziektes, honger, walkers, tragedie, verraad en ondenkbaar verlies overleefd. Dit maakte hun sterk, onoverwinnelijk. Het nieuwe seizoen staat in het teken van overnieuw beginnen. De wereld is niet meer zoals hij was, het is nog groter en veel gevaarlijker.