FOX Sports

FOX Sports is dé live sportzender van Nederland. Iedere speelronde van de Eredivisie worden op FOX Sports alle wedstrijden live uitgezonden gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door FOX Sports analisten Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Mario Been.

Naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie is er bovendien veel aandacht voor andere nationale competities met veel live voetbal uit de Jupiler League en het KNVB Beker toernooi. Ook is er veel extra´s te zien zoals alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League, Club TV, en documentaires van alle Eredivisie clubs. Jan Joost van Gangelen en Helene Hendriks ontvangen iedere zaterdagavond gasten en analisten in ´De Eretribune´. Op zondagochtend presenteert Kees Jansma ‘De Tafel van Kees’, met zijn vaste gast Hans Kraay Jr, op maandag gevolgd door ´Natafelen met Kees´ met Kenneth Perez. FOX Sports Vandaag brengt 7 dagen per week live het laatste internationale sportnieuws.

Voor de liefhebbers van internationale topsport is er FOX Sports International met exclusief live voetbal uit de Bundesliga, UEFA Europa League, DFB Pokal, Copa del Rey en Supercopa. Ook de MLB, NHL, UFC en American Football en basketbal en Euroleague Basketbal zijn te zien op FOX Sports International, evenals tennis uit de ATP World Tour 500, de ATP World Tour Masters 1000 en Wimbledon.

Voor de mobiele gebruiker is er een FOX Sports iPhone app en Android app beschikbaar. FOX Sports GO is de multi-platform service waarmee het mogelijk is om FOX Sports altijd en overal te bekijken: online en mobiel.

Meer weten over het zenderprofiel van FOX Sports? Klik hier voor meer informatie