MTV

MTV is opinieleider in de huidige jongerenwereld. Het merk MTV blijft onverminderd sterk; zowel nationaal als internationaal heeft het een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jongeren. MTV inspireert, is zelfverzekerd, spontaan, heeft durf en is charismatisch. MTV gelooft oprecht dat jongeren in staat zijn om de wereld te veranderen met hun originaliteit en creativiteit. 

MTV-kijkers zijn 13-34 jaar, onafhankelijk, hoogopgeleid en creatief. Ze willen zich onderscheiden van de massa door het uitdragen van hun mening, normen en waarden, en gedrag. MTV gelooft dat de jeugd de toekomst heeft en biedt hen een breed lifestyle- en entertainmentplatform ter inspiratie.  

Meer weten over het zenderprofiel van MTV? Klik hier voor meer informatie.

Programma's

Geordie Shore Seizoen 14
Geordie Shore Seizoen 14

Seizoen 14 van Geordie Shore staat voor je deur! Na het vertrek van cast members Charlotte en Holly komen er maar liefst 5 nieuwe gezichten in het Geordie huis. Leef met ze mee en zie of de nieuwe cast een hechte familie gaat vormen of alles op standje “drama” zetten. Het gerucht gaat dat sommige orginele cast members niet blij zijn met de nieuwe uitbreiding van de familie.

Dutch Ridiculousness
Dutch Ridiculousness

In de nieuwe Nederlandse/Belgische productie Dutch Ridiculousness laat host Edson da Graca samen met zijn co-hosts Gaby Blaaser en Joffrey Breeuwer de meest hilarische video’s zien. Iedere week verzamelen we de meest gênante, verbazingwekkende en choquerende viral video’s van het moment.

The Shannara Chronicles
The Shannara Chronicles

In deze spannende fantasy serie volgen we de jonge elfenprinses Amberle, het jongste lid van de familie Wil en de mensenrover Eretria in hun strijd voor het redden van de wereld. De serie speelt zich duizend jaar na het einde van de wereld af. Van elfen tot dwergen en zelfs trollen en kabouters; de bevolking uit deze nieuwe wereld zit er vol mee. Zouden Amberle en haar vrienden hun dorp kunnen beschermen tegen de demonen?

Ridiculousness
Ridiculousness

Ridiculousness is een show die bestaat uit verschillende viral video’s van het internet waarin bizarre stunts te zien zijn. Elke video wordt toegelicht door het grappige commentaar van presentator Rob Dyrdek en zijn panel.

MTV EMA 2016 ROTTERDAM
MTV EMA 2016 ROTTERDAM

Op zondag 6 november zijn de MTV EMA in Rotterdam! De grootste internationale- en nationale artiesten zullen een avond lang Ahoy Rotterdam op zijn kop zetten. Geniet van spectaculaire shows en spraakmakende momenten! Tijdens de MTV EMA strijden de wereldsterren allemaal voor maar één ding: een award!