Spike

Spike biedt entertainment met een scherp randje voor volwassenen. De programma’s hebben als doel de doelgroep te informeren, engagen, inspireren en bovenal de grenzen van het onverwachte op te zoeken. De zender richt zich op mannen tussen de 20 en 49 jaar, maar sluit vrouwen niet uit.

De originele programmering laat zich kenmerken door de toonaangevende reality show Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring. Het veelbespoken Catch a Contractor, waarin de host, Adam Corolla, en zijn team op zoek gaan naar gerechtigheid voor families die gedupeerd zijn door louche aannemers. En de immens populaire hit-show Lip Sync Battle waarin celebrities een nummer naar eigen keuze playbacken en battelen voor de hoogst haalbare eer. Na de VS en de UK is Nederland het derde land ter wereld waar Spike te zien is.  Spike is door zijn cutting-edge entertainment complementair aan het bestaande BrandDeli portfolio.

Meer weten over het zenderprofiel van Spike? Klik hier voor meer informatie.

Programma's

Ink Master: Meesters van de Lage Landen
Ink Master: Meesters van de Lage Landen

De populaire tattoo-sensatie Ink Master komt naar de Benelux! De beste tattoo artists nemen het tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek maar ook hun creativiteit wordt getest. Ze denken allemaal dat  dat zij het in zich hebben om de allereerste Ink Master van de Benelux te worden. Maak je klaar voor de spannendste tattoo-competitie (vanaf maandag 15 mei om 22:00 uur)!

Bellator
Bellator

Bellator is één van de grootste MMA organisaties met veel van de beste vechters ter wereld. De organisatie biedt het allerscherpste op het gebied van mixed martial arts entertainment. 24 uur na het live evenement in Amerika kun jij ze al zien op Spike! Bellator huist meerdere bekende vechters, waaronder internationale en nationale bekendheiden zoals Denise Kielholz, Melvin Manhoef en nog veel meer! 

Taken: De TV serie
Taken: De TV serie

Gebaseerd op de succesvolle films is er nu Taken de serie. In de serie volgen we ex CIA-agent Bryan Mills die na een persoonlijk verlies nog maar één doel voor ogen heeft: wraak. Bryan maakt het zijn plicht om rechtvaardigheid af te dwingen bij de maffia die ervoor gezorgd heeft dat zijn wereld op zijn kop staat.

Bellator 166
Bellator 166

Bellator is één van de grootste MMA (Mixed Martial Arts) organisaties met veel van de beste vechters ter wereld. Bellator onderscheidt zich van andere organisaties door toernooien in veel verschillende gewichtsklasses. Iedere winnaar van een toernooi wint 100.000 dollar en strijdt voor de titel in zijn eigen gewichtsklasse.