>

Secrets of Center Parcs

Secrets of Center Parcs, ontdek de geheimen van het park nu zelf!

Echt even samen weg. Een midweek of weekend onbezorgd genieten met het hele gezin. Tot rust komen tijdens een massage, gezellig samen ontbijten of juist met het hele gezin de spanning opzoeken tijdens paintballen of geocachen. In vier thematische afleveringen van Secrets of Center Parcs ontdekt familie Wit de geheimen van Center Parcs.

De parken van Center Parcs hebben de laatste jaren een positieve transitie ondergaan. Het aanbod aan activiteiten is vernieuwd en vergroot en de parken zijn op verschillende gebieden verbeterd. Om het imago van Center Parcs net zo’n upgrade te geven, heeft BrandDeli de campagne Secrets of Center Parcs ontwikkeld.

Familie Wit bezoekt in deze campagne met het hele gezin verschillende Center Parcs-parken om de geheimen van Center Parcs te ontdekken. Alle avonturen en ervaringen zijn vastgelegd in vier aansprekende video’s die de schoonheid en diversiteit van de parken benadrukken. In elke aflevering wordt vanuit één van de gezinsleden een specifiek thema belicht en wordt de consument verrast door bijzondere Center Parcs-activiteiten.

Het umfeld uit de vier afleveringen – Quality Time, Adrenaline, Eet Smakelijk en Kids – leent zich perfect voor een creatieve distributiestrategie binnen het online en on-air RTL BrandDeli netwerk. De afleveringen worden gedistribueerd als volledige 120” versie, een 60” cut-down en een 15” video op de meest selectieve kanalen in de doelgroep mannen, vrouwen en kids. Een verrassende campagne vol eye-openers én nog te ontdekken geheimen van Center Parcs. Ontdek het nu zelf, écht even samen!

Meer cases

RTL BrandDeli, Comedy Central en BURGER KING® haken in op The Roast met limited edition WHOPPER®

24Kitchen’s Recepten Battle met Verstegen kruidenblends inspireert tot kookvariatie

Twitter In Stream Video Sponsorship Campagne