Sport & ontspanning

Sport en BrandDeli

Sporten en BrandDeli zijn al sinds de start met elkaar verweven. Je kunt als medewerker voor een kleine bijdrage meedoen aan de bootcamp op maandag en/of de kickboksles op woensdag, beide om 17:30 uur. Op deze manier kun je direct na je werk even in- & ontspannen en heb je daarna nog ruim de tijd om van jouw avond te genieten. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Sinds 2017 zijn onze faciliteiten uitgebreid met een heuse doja, inclusief twee boksballen en bokszakken. Deze gebruiken wij niet alleen tijdens de kickboksles, maar ook de bootcampsessie wordt hierop afgesloten met een buikspierkwartiertje.

Daarnaast doen wij regelmatig mee aan verschillende sportactiviteiten georganiseerd door partners, zoals de Discovery Mud Masters of de Red Bull Wings for Life Run.

Walk & Talk

Wanneer je pretendeert ondernemerschap te willen stimuleren, dien je ook goede ideeën te waarderen. Sinds kort proberen wij 1-op-1 meetings te combineren met ‘een blokje om’. Naast dat het gezond is en fysieke klachten vermindert, hebben wij soms een tekort aan vergaderruimtes. Daarnaast blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat je hersenen na het lopen actiever zijn dan wanneer je blijft zitten.

Een praktische en gezonde oplossing is de Walk & Talk. Een heerlijk frisse neus halen tijdens een rondje om het pand waarbij je de punten van de meeting kunt bespreken. Inmiddels zijn er al diverse ambassadeurs die dit actief toepassen tijdens de 1-op-1’s.

Stoelmassages

Naast sport als actieve ontspanning bieden wij ook tweewekelijks een ontspannende stoelmassage aan. Een stoelmassage is een drukpuntmassage aan hoofd, schouders, nek, rug, heupen, armen en handen. Een stoelmassage neemt eventuele spanningen weg en geeft je de juiste energie om ontspannen verder te gaan met je werk. Zolang spanning en ontspanning met elkaar in balans zijn, is er niets aan de hand, per slot van rekening heb je spanning ook nodig om goede prestaties neer te zetten.