Personeelsbeleid

Personeelsbeleid

Bij BrandDeli hechten wij veel waarde aan hoe wij met elkaar omgaan. Alles in ons DNA is gebouwd op onze mensen. Met de beste mensen bereik je het beste resultaat en de beste mensen verdienen een fantastische werkgever.

Iedereen binnen BrandDeli werkt met de volgende kernwaarden: Passie, Puur, Plezier en Lef. Op een dagelijkse basis motiveren en inspireren wij elkaar. Samen hebben wij een cultuur neergezet waarbij je jezelf kunt zijn, je verantwoordelijkheid neemt en keihard werkt voor iedere klant en elk project. Waarbij je keihard kunt lachen, waarbij je fouten mag maken en jij met jouw passie, ondernemerschap en plezier anderen inspireert en met lef dagelijks de klant verrast. Hierdoor wordt een eigen cultuur en innovatie gegenereerd.

Bij ons is altijd ruimte voor zaken waar wij blij van worden. Wij hebben ons ten doel gesteld dat BrandDeli de allergaafste werkplek moet worden, waar iedereen wil werken. Door elke dag met veel plezier samen te werken met je collega’s maar ook door met veel plezier te ontspannen tijdens het gezamenlijk sporten of tijdens de talrijke borrels/feestjes! We denken mee, zijn eerlijk en doen wat we beloven.