Plezier

Plezier

Zeepkistmomenten om successen te delen, zomer- en kerstfeesten, maandelijkse borrels, afdelingsuitjes, familieborrels en nog wel het belangrijkste: ondernemende en betrokken collega’s. Ieder jaar wordt er een nieuwe feestcommissie gekozen die voor ieder feest net weer een stapje verder gaat! Daarnaast worden er ook buiten werktijd om op eigen initiatief uitjes gepland tussen collega’s, zoals skivakanties, etentjes, squashwedstrijden en mountainbikeweekenden.

In de loods van ons pand bevindt zich een game- & trainroom. Naast dat deze ruimte wordt gebruikt door de BrandDeli Academy en voor de bokslessen, kun je jouw collega’s hier uitdagen voor een potje pool of tafelvoetbal.

Binnen BrandDeli heerst een ontspannen, informele en energieke sfeer. Het is voor ons erg belangrijk dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Hier doen wij veel aan: intensief contact voor de start, een welkomstpakket tijdens je eerste dag, een volle introductieperiode met veel kennismakingsgesprekken en nog veel meer.