‘Spot On’ onze medewerkers

Spot on! Hester Wachter

Bio:
Naam: Hester Wachter
Functie: General Counsel
Woonplaats: Amsterdam
Kids: een zoon van 15: Luuk
Werkzaam: Sinds april 2018

“Wat BrandDeli uniek maakt, is de goede en gezellige sfeer, leuke collega’s en een prachtig kantoor.”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Het is erg leuk om voor alle afdelingen te werken en zo allerlei verschillende aspecten van het bedrijf te zien. Bovendien is het heel leuk om dicht op te business te staan.

Wat maakt deze organisatie uniek? 
De ontzettend goede en gezellige sfeer. Leuke collega’s en een prachtig kantoor waar ik met plezier naar binnen loop. En de lekkere lunches van Ray natuurlijk!

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
Dat dit bedrijf in zo’n korte tijd op zo’n goede manier is neergezet.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?
Dat BrandDeli een leuk en informeel bedrijf is waar gelukkig veel wordt gelachen.

Wat weten wij nog niet over jou?
Dat ik ooit in kerstjurkje – compleet met kerstmuts –  op het vliegveld van Curaçao heb gewerkt om de mensen die aankwamen te verwelkomen met een bloemenslinger om de nek.

Wat is jouw favoriete plek?
Schiphol! Ik word heel gelukkig van op reis gaan.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik bewonder King Coin omdat hij zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en altijd vrolijk is.

Dilemma: Alles wat je zegt word ook in het Duits genasychroniseerd of je word op straat achtervolgd door een draaiorgel.
Haha, dan maar Duitse nasynchronisatie. Dan leer ik in ieder geval eindelijk een keer behoorlijk Duits.

 

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot on! Rebecca Hogenhout

Bio:
Naam: Rebecca Holla
Functie: HR Director
Woonplaats: Amstelveen
Kids: 1 te leuk zoontje: Ace
Werkzaam: sinds 1 januari 2014 BrandDeliaan en daarvoor bij Viacom.

“BrandDeli zit in ons bloed en in ons DNA”

Wat maakt jouw rol binnen BrandDeli leuk?
Juist de dynamiek en de afwisseling! Toen ik hier 5,5 jaar geleden begon vanuit Viacom mocht ik alles van scratch af aan opzetten. Mijn baan is zo leuk door de verantwoordelijkheden die ik krijg en de vrijheid die ik heb om mijn functie uit te oefenen en projecten waar ik in geloof te realiseren.

Wat maakt BrandDeli uniek?
De vibe die hier hangt, het gevoel dat we met elkaar delen en de pure passie die we elke dag weer laten zien. BrandDeli zit in ons bloed en in ons DNA.

Waarom ben jij trots op BrandDeli?
Juist door bovenstaande. Wanneer veel klanten het al een feestje vinden om mét ons te werken, moet je nagaan hoe het is als je er iedere dag zelf werkt.

Wat vertel jij op een feestje over BrandDeli?
Het bizar leuke bedrijf dat we met elkaar hebben neergezet in de afgelopen 5 jaar, ons mooie pand en natuurlijk onze legendarische kerstfeesten; oh nee toen waren wij met ons gehele bedrijf in een kasteel, ohjaaa toen voeren wij met rubberen boten over de Waddenzee op zoek naar zeehonden, jaaa en toen hadden we na het dessert een grote vuurwerkshow 😉

Wat weten wij nog niet over jou?
… dat ik het heel leuk vind om de vaatwasser in te ruimen (nr1 huishoudelijke taakjes), dat ik dat het liefst alleen doe, dat ik van Spaanstalige muziek houd, dat ik het gelukkigst ben als ik buiten ben en dan het liefst tijdens eb het wad op, op zoek naar mooie schelpen en krabbetjes, dat ik vroeger eerst dierenarts wilde worden en later actrice, dat mijn lievelingsdier een eekhoorn was en ik van mijn oma een opgezette eekhoorn kreeg… die jarenlang op mijn kamer stond.

Wat is jouw favoriete plek?
Vlieland: het strand, het bos, de natuur, de rust, de zee… alles! En op een 2e plek de Dominicaanse Republiek, waar ik ben getrouwd.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Saskia: superpositief, mooi mens, die een te leuke baan heeft en altijd lacht, daarnaast (met Eefje) haar eigen business Sweet Palms runt, waarbij het thuis een zoete inval is met vrienden, familie, rode wijn en eten, waar zij samen met Pim en de kids dansend door het huis gaat, die van verkleedfeestjes houdt en ergens tussendoor ook nog tijd vindt om te sporten en bijzondere verjaardagstaarten te maken voor haar kids! Wow!

Dilemma: Je woont op de 94ste verdieping van een flat zonder lift of al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brieven.
Haha op dit moment zou de 94e verdieping goed uitkomen, aangezien ik weer gezonder wil eten en meer moet gaan sporten. Toch ga ik voor de handgeschreven brieven: lekker nostalgisch. Doet mij denken aan de brieven die mijn BFF van vroeger en ik elkaar elke dag schreven. Deze overhandigden we elkaar dan in de bus naar school (IEDERE DAG!).

 

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Diederik Schrijvers

Bio:
Naam: Diederik Schrijvers
Functie: Salesmanager Kids
Woonplaats: Haarlem
Kids: Zou een verrassing zijn
Werkzaam: 2014, dus sinds de start van BrandDeli

“ ’s Avonds een vent, ’s ochtends niet storen”

Wat maakt jouw rol binnen Branddeli leuk?
Laat ik beginnen met een cliché zodat die gecoverd is…de mensen! Ik vind het oprecht nog iedereen dag leuk naar kantoor te komen en te werken met zoveel leuke, grappige en slimme mensen. Het kids team aansturen met drie fantastische en getalenteerde vrouwen past helemaal in dat plaatje. Daarnaast is mijn rol als Salesmanager kids één waarbij mijn team en ik iedere dag in een uitdagende markt het verschil kunnen maken door met een frisse en positieve houding opzoek te gaan naar nieuwe kansen, proposities, new business en groei binnen het bestaande portfolio. Op dagelijkse basis die uitdaging aangaan vind ik fantastisch.

Wat maakt BrandDeli uniek?
Het DNA van de organisatie. Wat wij gezamenlijk de afgelopen 5 hebben gerealiseerd is ongekend. Tuurlijk moet de markt meezitten en helpt het mee als de concurrent het minder doet, maar ik geloof heilig in de samenstelling door de jaren heen van onze mensen. De key values lef, durf, passie, plezier zijn aan te vullen wat mij betreft met positief, ondernemend, oplossingsgericht en oprechte betrokkenheid. Voordat je naar huis gaat toch nog net wel even dat voorstel naar de adverteerder sturen, het uitzendschema, die BP briefing afmaken, etc. heeft ons jarenlang een competitief voordeel en sterke naam in de markt opgeleverd.

Waarom ben jij trots op BrandDeli?
Vanwege de forse groei in omzet de afgelopen jaren wat heeft geleid tot de overname van RTL. Daarnaast de persoonlijke groei en verdiende promoties die ik mensen om me heen heb zien maken door de jaren heen binnen, of buiten BrandDeli. Tot slot de naam die wij als merk hebben opgebouwd en die wat mij betreft echt ergens voor staat en hopelijk zal blijven staan.

Wat vertel jij op een feestje over BrandDeli?
Dat TV het nieuwe internet is en zomaar eens wat zou kunnen worden.

Wat weten wij nog niet over jou?
Ondanks dat ik nu de bootcamp en kickboks lessen oversla ik tot mijn 18e ontzettend sportief was. Gehockeyd in de landelijke competitie, speler van het districtsteam Noord-Nederland, getennist in de bond en gevraagd mee te trainen met de jeugd van FC Groningen. Maar goed dat dit allemaal achter mij ligt want kids GRP’s verkopen is pas echt living the rockstar life 😉.

Wat is jouw favoriete plek?
Heeft Gunnar deze vraag verzonnen? Multi-interpretabel. Maar ik ga voor het strand met een graadje of 27, bal aan de voet en corona erbij!

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Poe heb je even, het ondernemerschap van Aafje, de positiviteit en energie van John, de zakelijke discipline en kunde van team Twitter, het charisma van Allard, de creativiteit van team Sophie, eventplanning masterskills van Bekius etc. We werken zoals gezegd met zoveel goede en leuke mensen de list is endless.

Dilemma: Je woont op de 94ste verdieping van een flat zonder lift of al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brieven.
Deze is makkelijk. Je vraagt dit aan een getrouwde corporale man met een zegelring 😉. Ik ga UITERAARD voor de romantiek van handgeschreven brieven. Zal mijn ex-werkgever PostNL ook kunnen waarderen.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Ester Groenveld

Wat voor rol ga je invullen?
Teammanager AV planning.

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Ik wilde na de inkoop- en softwarekant graag ervaren hoe het is om aan de verkoopkant te werken. En BrandDeli is natuurlijk de leukste exploitant.

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers ?
Een mooie club enthousiaste mensen!

Waar ken jij BrandDeli van?
Vanuit mijn vorige banen in de media.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Een bedrijf waar alles goed is geregeld: hard werken met leuke collega’s in een mooi kantoor met een fantastische lunch.

Heb je een guilty pleasure of gekke hobby?
Op vrijdagavond ga ik vaak met een vriendin naar hersenloze films in de bioscoop. Liefst Nederlandse films waar een blik BN-ers wordt opengetrokken.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Rensje

Bio:
Naam: Rensje Lansink
Functie: Sr. AV Planner
Woonplaats: Amsterdam
Kids: 2 dochters (8 en 11)
Werkzaam: sinds 2006

“Trots op hoe wij 3 verschillende DNA-groepen tot één groot, gezellig en succesvol geheel hebben weten te smeden!”

Wat maakt jouw rol binnen BrandDeli leuk?
Het klinkt misschien gek, maar ik vind het heerlijk om de hele dag achter de computer te zitten en te zorgen dat alle tv-campagnes mooi worden uitgeleverd. Ik fiets nog steeds met heel veel plezier naar Amsterdam–Noord.

Wat maakt BrandDeli uniek?
De superleuke mensen die er werken natuurlijk.

Waarom ben jij trots op BrandDeli?
Dat we in best wel een korte tijd 3 verschillende DNAgroepen tot één groot, gezellig en succesvol geheel hebben weten te smeden.

Wat vertel jij op een feestje over BrandDeli?
Dat we een chefkok hebben die de allerlekkerste en gezondste lunch maakt.

Wat weten wij nog niet over jou?
Dat ik al heel lang verliefd ben op Zlatan.

Wat is jouw favoriete plek?
In de zomer is dat de steiger vlakbij ons huis, waar we bijna elke avond als het warm is gaan zwemmen. We hebben dan zo’n vakantiegevoel.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik bewonder ex-collega Jantien enorm omdat ze een van de meest positieve personen is die ik ken. Daarnaast weet en onthoudt ze alles van iedereen.

Dilemma
Je woont op de 94ste verdieping van een flat zonder lift óf al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brieven.
Ik ga voor optie 1. Ik ben onwijs goed in abseilen. En mijn handschrift is zo slecht, dat niemand het kan inlezen, inclusief geïnterviewde.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Miranda Sonderman-Verkade

Wat voor rol ga je invullen?
AV planner

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Ik heb ervoor gekozen om bij BrandDeli te komen werken, omdat ik het heel erg leuk vind weer onderdeel te mogen uitmaken van de mediawereld. Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in het vak, waarna het helaas niet lukte om een baan te kunnen vinden. Dat ik nu de kans krijg in een mooi, gedreven, maar zeker ook gezellig bedrijf als BrandDeli vind ik heel erg gaaf!

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers ?
Mijn eerste indruk van mijn nieuwe collega’s is heel goed. Iedereen die ik heb ontmoet is heel enthousiast en open.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Mijn eerste indruk van BrandDeli is heel goed. Tijdens mijn sollicitatiegesprek en kennismaking werd ik heel enthousiast van het mooie kantoor en de goede sfeer die er hangt.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Blijven doen wat jullie doen. Als je BrandDeli binnen loopt straalt het harde werken, plezier en enthousiasme van iedereen af en dat is denk ik heel belangrijk om als bedrijf te creëren!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Amber van der Salm

Wat voor rol ga je invullen?
AV planner

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Het bedrijf kwam gelijk heel open en huiselijk op mij over. Het is een modern bedrijf met, volgens mij, een hele fijne bedrijfscultuur.

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers ?
De werknemers met wie ik heb gesproken komen heel open over. Volgens mij is het een heel gezellig team met veel energieke mensen.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Een open en ergergiek bedrijf dat ernaar streeft om werknemers het zo gemakkelijk en leuk mogelijk te maken.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Eigenlijk het bovenstaande antwoord. Dat BrandDeli het erg belangrijk vindt om een goede werkgever te zijn en dit in veel factoren laat terugkomen.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Romy Welling

Wat voor rol ga je invullen?
Accountmanager Brand Partnerships

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Ik heb voor BrandDeli gekozen, omdat zij als topspeler in de markt worden gezien en ik
daar graag deel van wil uitmaken! Ik kijk er ontzettend naar uit om nog eerder in het proces betrokken te worden, om écht gave campagnes neer te zetten voor hele diverse klanten via de mooie kanalen die BrandDeli te bieden heeft. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat BrandDeli een gezonde lunch aanbiedt, sport en de nodige ontspanning!

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers ?
Open, enthousiast en ambitieus

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Hip en mooi kantoor, waar hard gewerkt wordt en waar iedereen het erg naar zijn zin heeft. Het valt me op dat iedereen die hier komt werken, er ook langere tijd zit. Dat zal vast niet voor niets zijn 😉

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Het viel me op dat er weinig gebruik wordt gemaakt van social media, dit is het eerste wat ik opzoek bij een toekomstige nieuwe werkgever (zeker in de media). Door dit in te zetten, weet ik wel zeker dat er nog meer mensen enthousiast zullen worden om bij BrandDeli te komen werken.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Milou Karssen

Wat voor rol ga je invullen?
HR Officer

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Sinds het eerste moment dat ik in contact ben gekomen met BrandDeli had ik een goed gevoel en dit gevoel werd verder in het recruitmentproces alleen maar meer bevestigd.

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers?
Gemotiveerd, gepassioneerd, energieke & sociale mensen.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli?
Dit komt eigenlijk overeen met wat mijn eerste indruk is van de werknemers. Werknemers binnen BrandDeli zijn BrandDeli.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Door vooral te laten zien waar BrandDeli als werkgever voor staat en hoe zij omgaan met alle medewerkers.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Weronika-Rosowska

Which role will you fulfill?
Client Partner LCS Twitter

Why did you choose for BrandDeli?
I really enjoy evangelizing digital solutions to impactful companies. Twitter is one of those great tools that help brands be vocal about their values. Combine that with BrandDeli ambiance and I didn’t have to think long.

What is your first impression of the employees?
Happy, passionate and sharp

What is your first impression of BrandDeli?
My in-person interview was before lunch time so I immediately noticed the great smell coming from the kitchen. Later on, I got to discover what a dynamic workplace with good vibe BrandDeli is.

What do you advise to BrandDeli as employer to improve?
I’ll make sure to let you know once I spot something.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Cynthia

Bio:
Naam: Cynthia Overeem
Functie: Marketing Research & Insights Specialist
Woonplaats: Utrecht
Kids: Expert maar niet thuiswonen 😉
Werkzaam: Bijna een jaar

“Iedereen heeft in de afgelopen maanden laten zien hoe flexibel BrandDeli is!”

Wat maakt jouw rol binnen BrandDeli leuk?
De brede connectie met alle afdelingen binnen BrandDeli én extern. De ene dag zet ik een groot onderzoek op, de andere dag geef ik advies over campagne-effectiviteit of deel ik leuke weetjes met onze collega’s. Daarnaast verandert de marketingwereld continu waardoor mijn werk ook continu in beweging is.

Wat maakt BrandDeli uniek?
Het huiselijke gevoel van een klein bedrijf met een grote groep enthousiaste, hardwerkende en gemotiveerde mensen. De gezellige media-sfeer is duidelijk merkbaar en iedereen is actief bezig met het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen.

Waarom ben jij trots op BrandDeli?
Ik ben trots dat iedereen bijna altijd lachend en positief op werk komt. Dat iedereen, zeker in de laatste maanden heeft laten zien hoe flexibel BrandDeli is en hoe communicatie key is. Hoe iedereen zelf ook trots is en niet bang is te laten zien wat voor een mooie dingen we allemaal doen!

Wat vertel jij op een feestje over BrandDeli?
Dat ons balkon één van de beste zon-spots van Amsterdam is: 5 minuutjes en je hebt je tan weer helemaal bijgewerkt. Dat we beneden een ping-pong tafel hebben waar je even lekker je energielevel omhoog kan halen. En dan natuurlijk over heerlijke lunches, bananenbrood, massages en sporten na werktijd. En de mooie feestjes niet te vergeten..

Wat weten wij nog niet over jou?
Ik ben niet zo snel bang! Zo heb ik één van de hoogste bridgebungeejumps ter wereld gedaan (216m), ben ik uit het vliegtuig gesprongen vanaf 10.000 feet en ben ik paraglidend van een berg afgerend. Daarnaast heb ik een keer 10 dagen mijn mond gehouden tijdens een silent retreat in een Thais klooster en heb ik toen ik klein was meerdere schaakdiploma’s behaald.

Wat is jouw favoriete plek?
Wanneer mogelijk, ergens boven op een berg óf midden in de oceaan. Hier vertaalt zich dat meestal door in zoveel mogelijk aan het water of op een andere hippe buitenspot zitten, met een lekker koffietje of – nog beter – wijntje erbij en goed gezelschap!

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik bewonder ons Planning & Traffic team die in de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt om ondanks alle veranderingen in het systeem alle deadlines dag na dag weer te halen.

Dilemma
Nooit meer warm eten of alles wat je leest, lees je hardop?
Die is makkelijk! Alles wat ik lees, lees ik hardop. Natuurlijk zonde als ik de warme lunch van Ray zou moeten missen!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Ramon Steenhuis

Wat voor rol ga je invullen?
Commercial Trafficker

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met audiovisuele content, dus toen ik deze vacature zag staan moest ik wel solliciteren. Toen me de functie van Commercial Trafficker werd aangeboden hoefde ik dan ook niet lang na te denken.

Waar ken jij BrandDeli van?
De naam kwam me al bekend voor, maar dit kwam door mijn stage bij Disney. Ik had verder van te voren nooit echt bij BrandDeli stilgestaan.

Wat is jouw eerste indruk van de werknemers ?
Van de mensen waar ik tot nu toe mee in contact ben geweest, heb ik de indruk dat ze erg open en duidelijk zijn. Verder hangt er door huiselijkheid een redelijk informele sfeer.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Het ljikt me een zeer modern bedrijf die er alles aan doet om medewerkers tevreden te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huiselijke sfeer binnen het pand, verse lunches voor een vast bedrag per maand en de mogelijkheden om te sporten.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Blijven pronken met de secundaire arbeidsvoorwaarden, die zijn in mijn optiek erg goed bij dit bedrijf.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Pam Evers

Wat voor rol ga je invullen?
Ik krijg de rol als Concept Creative bij het Brandpartnerships team!

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Waar BrandDeli voor gaat en staat komt duidelijk naar voren in jullie online communicatie en sloot precies aan bij wat ik zocht: een inspirerende werkomgeving, met gemotiveerde collega’s en uitdagende projecten. Ik was erg gepassioneerd over de functie en de werkomgeving en ik denk dat ik daarom een goede aanvulling kan zijn voor het BrandDeli team, evenals het een geweldige ervaring zal zijn voor mij.

Waar kende jij BrandDeli van?
Ik had vorig jaar een oproep gedaan via LinkedIn voor een afstudeeropdracht waarop ik een bericht kreeg van Anouk Koops die mij vertelde over BrandDeli. Oud-klasgenootjes van mij hadden hier stage gelopen en waren erg enthousiast over het bedrijf. Alleen mocht ik van mijn school helaas niet 4 dagen per week meewerken – dus werd BrandDeli als afstudeerplek afgekeurd. Hier baalde ik heel uiteraard heel erg van maar BrandDeli is al die tijd goed blijven hangen dus toen ik opzoek ging na een baan was het voor mij wel gelijk duidelijk dat ik het bij jullie weer wilde proberen!

Wat is je eerste indruk van de werknemers?
Ik viel natuurlijk meteen met mijn neus in de boter op de samensmeltingsborrel van RTL en BrandDeli dus ik heb daardoor gelijk veel collega’s in een ongedwongen sfeer mogen ontmoeten. Mijn eerste indruk van de werknemers is echt tóp – een jong, ambitieus en gezellig team! Iedereen vertelt vol enthousiasme en passie over het werk wat ze doen, dus dat is voor mij erg leuk om te zien.

Wat is jouw eerste indruk van BrandDeli ?
Ik voelde me sinds het begin dat ik hier binnen kwam gelijk welkom. Ook meteen een hele goede eerste indruk van BrandDeli gekregen door de samensmeltingsborrel natuurlijk. Jullie weten wel hoe je een feestje moet geven ;). Daarnaast vind ik de werkomgeving en de bedrijfscultuur echt heel erg goed. De uitgebreide lunch, het samen sporten en het werken in teamsverband maken de werksfeer nóg leuker.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Door mensen de bedrijfscultuur van BrandDeli te laten proeven denk ik dat je mensen heel snel overtuigd om hier te werken. Vanuit mijn school hadden wij de Artica battle – dit was een battle waar ik nog vaak op terug blik, en georganiseerd in samenwerking met het reclamebureau Artica – hier kregen wij een briefing en moesten wij als studenten een week lang strijden voor het beste campagne idee en dit vervolgens aan echte opdrachtgevers (zoals Arla) presenteren. Dus misschien dit in een BrandDeli-jasje steken – De BrandDeli Battle voor aanstormend talent.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! New colleague Dorothy Owczaryszek

Which role will you fulfill?
Client Account Manager Twitter

Why did you choose for BrandDeli?
I was drawn to Twitter team. Working at Twitter in UK was the best job experience I’ve had. I was positively surprised to see that BrandDeli Twitter team is operating in Amsterdam

Where do you know BrandDeli from?
From LinkedIn! I was not familiar with BrandDeli before I saw this job vacancy. To me BrandDeli was a true hidden gem

What is your first impression of the employees?
A bunch of talented, successful and incredibly friendly people!

What is your first impression of BrandDeli?
Modern and dynamic company. I remember visiting the office for the first time and thinking “Wow, this feels like such an amazing company to work for!”

What do you advise BrandDeli to improve as employer?
I haven’t seen enough yet to be able to answer this question. Once I spot something worth improving, I will let you know

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Ronald Bekius

Bio:
Naam: Ronald Bekius
Woonplaats: Amsterdam
Kids: Twee dochters. Junia van 5,5 en Nina van 2,5.
Werkzaam: Vanuit Viacom vanaf de start van BrandDeli, in totaal 7 jaar

“De energie van de mensen, het jonge karakter en de drive om steeds verder te komen is wat BrandDeli zo uniek maakt”

Wat maakt jouw rol binnen Branddeli leuk?
Daar kan ik wel 10 redenen voor bedenken, maar het feit dat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten en dat ik vervolgens ideeën (binnen mijn vakgebied) ook echt uit kan werken, vind ik het allermooiste.

Wat maakt BrandDeli uniek?
De energie van de mensen, het jonge karakter en de drive om steeds verder te komen.

Waarom ben jij trots op BrandDeli?
Omdat mensen hier zichzelf kunnen zijn en er altijd een positieve, ontspannen vibe hangt. Wanneer ik terugkijk naar waar wij op dag 1 van BrandDeli stonden en waar wij nu staan, is dat echt een wereld van verschil en ook daarop ben ik wel trots.

Wat vertel jij op een feestje over BrandDeli?
Dat we een doorstapdixie hebben, naar een geheime shotjesbar.

Wat weten wij nog niet over jou?
Dat ik drie dagen lang chefkok ben geweest, op de Huishoudbeurs, in de Knorr-stand… maar ook Interim Hoofd Absentieregistratie op een school voor moeilijk opvoedbare tieners. Of wat dacht je van schoolfotograaf, conciërge of menselijke verkeerswijzer tijdens de Fashion Week. Nouja, een absurde hoeveelheid hilarische baantjes om geld te verdienen voor een reis naar Australië na mijn studie.

Wat is jouw favoriete plek?
Ficus de Girona in Denia, Spanje. Daar ben ik getrouwd en het is echt een te gekke plek. Als je nog eens een huis wil boeken met een grote groep vrienden, GA!

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
De combinatie van een eigen en uitgesproken persoonlijkheid én kennis van zaken. Gelukkig lopen er bij BrandDeli vrij veel mensen rond met dit profiel, maar wanneer ik er één uit moet pikken, dan is de vaandeldrager hiervan Robbert Beerens.

Dilemma
Je moet altijd ovenwanten aan of je mag max. 100 woorden per dag zeggen. Sowieso Ovenwanten. Past wel bij mijn ‘hands-on’ mentaliteit.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Nikki Haanstra

Wat voor rol ga je invullen?
AV Planner

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Omdat ik een grote affiniteit heb met het medium TV, commercieel ingesteld ben en BrandDeli een leuke organisatiecultuur & goede secundaire voorwaarden heeft.

Waar kende jij BrandDeli van?
BrandDeli werkt samen met mijn vorige werkgever: Media Buying Systems. Daarnaast is mijn oud-collega Anton Fronik eerder al jullie team komen versterken.

Wat is je eerste indruk van de werknemers?
Ontzettend gezellige, open, sociale mensen & echte teamplayers.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Vooral blijven doen wat jullie al doen. Voor mij zijn het vooral de secundaire voorwaarden die mij over de streep hebben getrokken en deze werden ook goed toegelicht!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Job Veldkamp

Wat voor rol ga je invullen?
Commercial Trafficker

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Van Judith, die al bij BrandDeli werkte, kreeg ik een goede indruk van het bedrijf. In mijn sollicitatiegesprekken werd de goede sfeer bij BrandDeli, die zij noemde, bevestigd.

Wat is je eerste indruk van de werknemers?
Van de werknemers die ik tot nu toe heb gesproken heb ik een gezellige indruk gekregen . Iedereen weet denk ik heel goed de balans te vinden tussen plezier en hard werken.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
BrandDeli kan zich goed op de kaart zetten als werkgever door hun goede voorwaarden.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Judith Polstra

Wat voor rol ga je invullen?
Commercial Trafficker

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Door de prettige bedrijfscultuur en affiniteit met media.

Waar kende jij BrandDeli van?
Via Independent Recruiters

Wat is je eerste indruk van de werknemers?
Gezellig team en een open houding.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Blijven ontwikkelen.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Paul Smit

Wat voor rol ga je invullen?
AV Planner

Waarom heb jij gekozen voor BrandDeli?
Ik heb altijd in de media gewerkt en dan voornamelijk in de krantenwereld. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in andere branches, bleef de behoefte om weer terug te gaan naar de media altijd bestaan. Na mijn eerste bezoek aan BrandDeli was mijn enthousiasme alleen maar meer gewekt, ik krijg hier de kans om mijn kennis op het gebied van media flink te verbreden en dat in zo’n mooie organisatie als BrandDeli!

Waar kende jij BrandDeli van?
De verschillende zenders die onder BrandDeli vallen zijn mij bekend en in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de media ben ik gaan uitzoeken welk bedrijf hiervoor de reclameblokken regelt en daar was BrandDeli!

Wat is je eerste indruk van de werknemers?
Tot nu toe heb ik zeker nog niet iedereen de hand geschud maar de mensen die ik wél heb gesproken, kwamen op mij over als sociale mensen met een gevoel voor humor. Waar een sollicitatiegesprek vaak erg spannend is, heb ik dat bij BrandDeli heel anders ervaren, het ijs was al snel gebroken.

Wat adviseer jij om BrandDeli als werkgever op de kaart te zetten?
Ik denk dat BrandDeli al behoorlijk op de kaart staat als werkgever. Verhalen van tevreden en blije collega’s zijn wat dat betreft de beste promotie.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Jamilla

Bio:
Naam: Jamilla Wolfswinkel
Functie: Project Producer Brand Partnerships
Woonplaats: Hartje Amsterdam
Kids: Geen
Werkzaam: Ruim 2 jaar bij BrandDeli

“Voor BrandDeli ben ik naar Griekenland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland afgereisd. Niet verkeerd toch?”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Als Project Producer ben je van A tot Z betrokken bij een Brand Partnerships deal. Door de diversiteit van projecten kan ik steeds weer nieuwe uitdagingen vinden in mijn rol als Producer. Zo ben ik voor BrandDeli o.a. naar Griekenland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland afgereisd. Niet verkeerd toch?

Wat maakt deze organisatie uniek?
BrandDeli stimuleert haar personeel heel erg om te groeien. Daardoor blijf je jezelf constant ontwikkelen en die energie voel je bij iedereen.

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
BrandDeli heeft op haar eigen manier een plek veroverd in de media. Daarom ben ik extra trots als ik 1 van onze kanalen aanzet op TV en daar onze geproduceerde en mooie content voorbij zie komen.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?
BrandDeli is het gezelligste bedrijf om voor te werken. We hebben veel leuke feestjes, fijne collega’s, een openhaard en zelfs een chef-kok die elke dag een heerlijke gezonde lunch maakt.

Wat weten wij nog niet over jou?
Dat ik mijn carrière ben gestart als crime fighter bij de misdaadprogramma’s van Kees van der Spek. Zo ging ik voor “Oplichters in het Buitenland” in Argentinië undercover met verborgen camera en “Voor Graf zonder naam” op zoek naar de verhalen achter de anonieme graven in Nederland.

Wat is jouw favoriete plek?
Sardinië heeft mijn hart gestolen.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Iedereen is energiek, open, betrokken en leergierig. BrandDeli is één grote familie.

Dilemma
Alles wat je zegt wordt ook in het Duits genasychroniseerd of je wordt op straat achtervolgd door een draaiorgel.
Duits! Zo leer ik meteen een extra taal.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Christel van der Lugt

Bio:
Naam: Christel van der Lugt
Functie: Senior Commercial Trafficker
Woonplaats: Amsterdam
Kids: 0
Werkzaam: bijna 2 jaar bij BrandDeli

“Wat BrandDeli uniek maakt, kan je niet zien. Dat is iets wat je moet voelen”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Traffic is de laatste stap binnen het hele proces van reclameverkoop. Het is mooi om er voor te zorgen dat de verkochte campagnes ook daadwerkelijk op onze zenders uitgezonden worden. Hierbij vind ik het schakelen tussen de mediabureaus en onze zenders het meest interessant.

Wat maakt deze organisatie uniek?
Wat BrandDeli uniek maakt, kan je niet zien. Dat is iets wat je moet voelen. De fijne, huiselijke en energieke sfeer die ik hier voel als ik binnenkom, heb ik nog nooit bij een ander bedrijf ervaren. Dit maakt BrandDeli voor mij uniek.

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
Ik vind het bijzonder hoe BrandDeli is uitgegroeid tot een groot begrip binnen de media wereld en hoe het BrandDeli-gen echt in de werknemers zit.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?
Hoe fantastisch de BrandDeli borrels en feestjes wel niet zijn! Niks is hier te gek. Ik vertel dan vaak met trots dat ik onderdeel ben geweest van Sfeerbeheer ‘18. Ook vertel ik altijd dat ik bij BrandDeli de lekkerste lunches krijg van onze eigen chef, Ray.

Wat weten wij nog niet over jou?
Het merendeel van mijn collega’s is het misschien al wel opgevallen… ik ga nergens heen zonder mijn lippenbalsem (Blistex MedPlus). Als ik er achter kom dat ik deze ben vergeten koop ik meteen nieuwe of gebruik ik die van mijn lieve collega Hester W. Dit is (gelukkig) mijn enige verslaving.

Wat is jouw favoriete plek?
Het strand

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Over het algemeen waardeer ik het als een collega eerlijk, open en positief ingesteld is.

Dilemma
Alles wat je zegt wordt ook in het Duits genasychroniseerd of je wordt op straat achtervolgd door een draaiorgel. Dit is een lastige! Duits vind ik echt een vreselijke taal en de gedachte van draaiorgelmuziek doet mijn oren al bloeden. Ik ga dan toch maar voor: alles wat ik zeg, wordt in het Duits nagesynchroniseerd. Schade!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe college Claire van Beek

Wat voor rol ga je (tijdelijk) invullen?
Ik ga aan de slag als Partnership Strateeg. Mijn doel is om zoveel mogelijk briefings op te halen bij bureau’s en adverteerders. Om deze tot een geslaagd partnership te vormen zal ik dit samen met alle creatieven en strategen bij Branddeli en de bureau’s doen. Dus op pad en mijn netwerk af!

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Ik hou van de ambitie en drive op de werkvloer. Ook vind ik de meeste gemaakte campagnes creatief uitblinken. De sfeer is onwijs goed, er is oprechte interesse in collega’s en we worden goed verzorgd door Ray met de lunch!

Waar kende jij deze organisatie van?
Vanuit mijn vorige functie als Branded Content Director bij Motion Content Group (GroupM).

Wat is je eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Er is plezier in het werk en de mensen gunnen elkaar succes. Er heerst een gezonde ‘drive’ om uit te blinken ten opzichte van de concurrentie.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Social Media inzetten 😉

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe college Marieke Scholing

Wat voor rol ga je (tijdelijk) invullen?
Partnership Strateeg

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
BrandDeli stond al langer op mijn verlanglijstje. Welk bedrijf heeft er nu een kantoor met open haard en Deli’s chef waar je iedere dag kunt genieten van een fantastische vers bereide lunch met toffe collega’s? Daarnaast kan ik mij identificeren met de merken en platformen die BrandDeli in haar portfolio heeft.

Waar kende jij deze organisatie van?
Door mijn jarenlange kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de media wereld. Dit wil ik hier de komende tijd met veel plezier in gaan zetten.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Charlotte Fris

Wat voor rol ga je invullen?
Accountmanager Spot and Online Video

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Ik zie BrandDeli als een motiverend en uitdagend bedrijf waar ik veel van kan leren. Daarnaast vind ik het indrukwekkend dat een bedrijf in zo’n korte tijd al als topspeler wordt gezien in de markt, hier wil ik daarom graag bijhoren en bijdragen aan het succes. Ik kan met trots zeggen dat ik bij BrandDeli werk.

Waar kende jij deze organisatie van?

Ik kende BrandDeli via Diederik Schrijvers, ik ken hem al vele jaren. Toevallig, is een andere vriend van mij (Job Verhoeven) ook kortgeleden bij BrandDeli komen werken. Beiden mannen zijn heel enthousiast over het bedrijf.

Wat is je eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Jong, enthousiast en heel vriendelijk.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Ik weet niet in hoeverre hier al rekening mee wordt gehouden binnen BrandDeli, maar zelf vind ik het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. Bedrijven kunnen hier ook een verschil in maken.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Quinten Zuidgeest

Wat voor rol ga je invullen?
Ik ben aangesteld als Technical & Programmatic Specialist. Ik houd me bezig met het inboeken, optimaliseren en troubleshooting van programmatic deals. Daarnaast sluit ik nieuwe inventory aan en zal ik technische integraties verzorgen.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Voornamelijk vanwege de mensen. Ik ben hier ontzettend welkom ontvangen en er was gelijk een klik. De sfeer is erg goed en ik ben ervan overtuigd dat ik hier hele leuke dingen kan doen.

Waar kende jij deze organisatie van?
Ik kom bij Improve Digital vandaan. BrandDeli is een bekende naam binnen in onze branche.

Wat is je eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Bijzonder goed! De mensen die ik heb gesproken zijn open, enthousiast en ontzettend aardig. Ik voel me welkom, dus dat zegt denk ik al heel erg veel.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Lastige vraag. En ik denk ééntje die ik nu nog niet kan beantwoorden.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Laura Imron

Wat voor rol ga jij invullen?
Accountmanager Spot & Online Video.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
BrandDeli staat bekend als een onwijs leuke partij, met leuke mensen en goede werksfeer. Dit sprak mij enorm aan!

Waar kende jij deze organisatie van?
Van de samenwerking met JCDecaux voor het Summer Revolution feest, en door mijn vriendin Esther Cosut die bij jullie werkt!

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Gezellig, ambitieus en collegiaal!

 

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Nila Nallathamby

Wat voor rol ga jij invullen?
Ik ga het Twitter team binnen BrandDeli ondersteunen met onder andere analyses en adviezen aan de Twitter collega’s en de klant.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
BrandDeli komt voor mij over als een tof bedrijf waar veel geïnvesteerd wordt om de werknemer het erg naar zijn zin te maken (lunch, sport, massages, trainingen). Daarbovenop heerst er een groot teamgevoel, wat voor mij heel belangrijk is.

Waar kende jij deze organisatie van?
Voornamelijk via mijn vorige werkgever RTL.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Spontaan, geïnteresseerd en heel tevreden om hier te werken.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Jullie staan al heel goed op de kaart. Jullie hebben leuke filmpjes, een heel pagina vol met hoe het is om bij BrandDeli te werken, een leuk Insta account en natuurlijk de artikelen over dat BrandDeli één van de gaafste werkplekken is in Nederland! Ga vooral zo door!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Job Verhoeve

Wat voor rol ga jij invullen?
Per 1 oktober 2018 start ik als Marketing Insights Analyst.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Een fijne werksfeer in een dynamische werkomgeving waarin ik mij verder kan ontwikkelen. Daarnaast is een goede balans tussen werk, ontspanning en privé voor mij belangrijk. Voordat ik heb gesolliciteerd heb ik een gesprek gehad met Cynthia Overeem met wie ik hiervoor ruim 4 jaar heb samengewerkt. Zij was erg positief over haar eerste ervaringen binnen BrandDeli.

Waar kende jij deze organisatie van?
Hiervoor was ik werkzaam als Research Manager bij onderzoek- en consultancybureau MeMo². Daar brachten wij voor adverteerders regelmatig de campagne-effectiviteit van verschillende TV netwerken in kaart, waaronder BrandDeli. En daarnaast dus via Cynthia…

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Positieve eerste indruk, sociale en enthousiaste mensen. Ik kreeg al snel het gevoel tijdens de sollicitatiegesprekken dat het een plek is waar ik mij thuis zal voelen.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je als organisatie goed zorgt voor je werknemers, dit zich altijd zal uitbetalen. Wanneer werknemers met veel plezier bij BrandDeli werken, zullen zij dit ook uitstralen en wordt de organisatie vanzelf als fijne werkgever op de kaart gezet.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Alessandra Castellano

Wat voor rol ga jij invullen?
Receptioniste.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Vanwege de bedrijfscultuur en omdat de uitdagende combinatie van receptioniste en helpen in de keuken me erg leuk lijkt.

Waar kende jij deze organisatie van?
Via Pien Tillmanns.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Aardig en enthousiast!  Het was duidelijk dat BrandDeli een erg gezellige plek is om te werken.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Vraag me dit over een paar maanden :).

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Emile Huisman

Wat voor rol ga jij invullen?
Business Development Manager.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Ik kan mij erg vinden in de kernwaarden en wilde graag aan de slag bij een van de grotere partijen in de mediawereld.

Waar kende jij deze organisatie van?
Via Dyonne Brunnings die bij mijn vorige werkgever langskwam om een mogelijke samenwerking te bespreken.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Jong, gedreven, vriendelijk, teamplayers  en enthousiast.

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Vacatures ook op LinkedIn plaatsen en indien nodig inzet van (online) media om naamsbekendheid te verhogen.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Anko Steenbeek

Wat voor rol ga je invullen?
Accountmanager Spot.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
De mediawereld heeft mij altijd aangesproken. BrandDeli zie ik als een topspeler in de markt die slim omgaan met de veranderingen in de markt. Daarnaast sprak het hippe karakter en de jonge cultuur van de organisatie mij erg aan!

Waar kende jij deze organisatie van?
Mijn vriendin wees me op BrandDeli als top mediabedrijf. Zij kende BrandDeli vanuit haar eigen werkervaring in de media, maar ook vanuit persoonlijk netwerk.

Wat is je eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Gezellige, jonge, ambitieuze  groep van professionals!

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Aanmaken account op Glassdoor.nl zodat mensen kunnen aangeven hoe ze het naar hun zin hebben, of als werknemers weggaan dat ze hier een review achter kunnen laten. Dit platform is volgens mij redelijk upcoming en geeft voor sommigen een doorslaggevend beeld of ze ergens willen solliciteren of niet.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Bart Zoet

Wat voor rol ga je invullen?
Business Development Manager, gericht op sport. Ik ga dus vooral werken voor de merken Eurosport en Fox Sports en hoop met mijn netwerk binnen de sport mooie nieuwe partijen binnen te halen.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Door mijn eerdere werkervaringen weet ik dat ik het prettig vind om in een platte organisatie met een informele sfeer te werken. Verder lijkt het mij gaaf om vanuit een sterk merkenportfolio met o.a Eurosport en Fox Sports op pad te gaan om adverteerders en (media-)bureaus te overtuigen met BrandDeli in zee te gaan.

Waar kende jij deze organisatie van?
Ik ken BrandDeli via Jan-Jaap van den Hoek, een goede vriend van mij. Hij heeft eerder gewerkt voor Discovery en later nog een interim-opdracht gedaan voor BrandDeli. Daarnaast kende ik een aantal campagnes van BrandDeli zoals ‘De Blauwe Kaart’ en ‘De Boer & De Boer’.

Wat is je eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Het enthousiasme en toewijding om hier te werken. In de gesprekken die ik hier heb gevoerd is mij verder opgevallen wat voor open cultuur er heerst. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Wat adviseer jij om deze organisatie als werkgever op de kaart te zetten?
Blijf prijzen winnen binnen de mediawereld. Als werknemer wil je graag werken bij een bedrijf dat succesvol is. Breng daarnaast de secundaire arbeidsvoorwaarden als de feestjes, sporten en het prachtige kantoor inclusief keuken onder de aandacht.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Sophie de Bruyn Kops

Wat voor rol ga je invullen?
Op 3 september zal ik starten als Project Manager Brand Partnerships

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Mijn eerste baan was bij Viacom en daar heb ik het begin van Branddeli met eigen ogen kunnen zien.

Waar kende jij deze organisatie van?
Zodoende kende ik nog een aantal oud (en dus nu nieuwe) collega’s en kwam deze leuke vacature op mijn LinkedIn voorbij.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Dyonne Brunings 

Bio:
Naam: Dyonne Brunings
Functie: Business Development Manager
Woonplaats: Amsterdam
Kids: zoontje Fitz (4,5 maand)
Werkzaam: ruim 4 jaar bij BrandDeli

“Ik ben trots omdat wij 5 jaar geleden nog niet zo serieus genomen werden en nu niemand meer om ons heen kan”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Het is voor mij een nieuwe rol, wat het meteen al leuk maakt, omdat ik nog moet onderzoeken. Ik ben specifiek verantwoordelijk voor de entertainment-tak en dit umfeld spreekt mij enorm aan. Ik heb veel affiniteit met de (film- en theater)klanten dus dat werkt extra leuk! Daarnaast schakel ik veel met zo’n beetje alle afdelingen binnen BrandDeli en dat maakt deze functie extra leuk.

Wat maakt deze organisatie uniek?
Branddeli is uniek in haar sfeer. Het is zo bijzonder dat ik mijn collega’s hier ook echt als vrienden zie. Ik zie heel veel collega’s ook in mijn vrije tijd en heb hierdoor nooit het gevoel dat ik echt naar mijn werk ga. Hard werken in combinatie met gezelligheid werkt hier echt.

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
Ik ben trots omdat wij 5 jaar geleden nog niet zo serieus genomen werden en nu niemand meer om ons heen kan. We zoeken altijd nieuwe kansen en samenwerkingen op om nog succesvoller te worden en ik ben trots dat dit zo vaak lukt.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?

Dat BrandDeli het leukste en gezelligste bedrijf is om te werken!

Wat weten wij nog niet over jou?

Vrij weinig, ben een open boek! 😉

Wat is jouw favoriete plek?
Parijs

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik bewonder veel van mijn collega’s met dezelfde instelling als ik. Work hard, play hard.

Dilemma
:

Elke keer als je een duif ziet, moet je hem fanatiek proberen te vangen -of- je benoemt hardop alle producten die de caissière scant. Hardop producten noemen. Leuk, maar ik er een liedje van!

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Esther Mol

Bio:
Naam: Esther Scheggia Mol
Functie: Manager Productie Brand Partnerships
Woonplaats: Haarlem (tijdelijk) In 2019 naar Amsterdam Noord.
Kids: Dochter Mia 10 maanden
Werkzaam: Bijna 3.5 jaar

“Geen dag is hetzelfde, van koffie en speelgoed tot aan wasmachines en hondenvoer”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Geen dag is hetzelfde! Ik mag samen met het team van ijzersterke project producers brand partnerships campagnes producen voor allerlei merken. Van koffie en speelgoed tot aan wasmachines en hondenvoer. Ik kan met mijn team een bijdrage leveren vanaf briefingsfase en de campagnes vervolgens ook nog eens realiseren.

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
Het vertrouwen wat collega’s in elkaars capaciteiten en beslissingen hebben en het ijzersterke teamwork wat daaruit voortkomt.

Waar maak jij je weleens zorgen over in deze organisatie?
Weinig, als ik iets moet kiezen dan is het dat het enthousiasme, de energie en passie ertoe kan leiden dat we onszelf voorbijrennen.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?
Dat ik de gaafste baan heb omdat ik voor merken zoals Nespresso, Samsung, Braun, Pedigree, KPN en dergelijke mag werken.

Wat weten wij nog niet over jou?
Ik ben op 03-01-2018 al officieel getrouwd voor de gemeente Amsterdam met mijn Britse man. Een groot feest gaan we nog geven.

Wat is je favoriete plek?
Na mijn roadtrip door Californië en Oregon werd mijn favoriete plek in de natuur, samen met gezin, bij ons zelfgemaakte kampvuur.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik bewonder Wencke omdat ze zowel op werk als privé voor iedereen klaarstaat. Dit is zichtbaar in het motiveren van collega’s. Daarnaast toon ze altijd oprechte interesse in mensen en geeft ze haar mening.

Telkens als je een duif ziet, moet je hem fanatiek proberen te vangen of je benoemt hardop alle producten die de caissière scant.
Ik roep hardop alle producten die de caissière scant. Weet ik meteen 100% zeker dat ik alle boodschappen heb.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Chantal Ebbinge

Wat voor rol ga jij invullen?
Ik ben sinds 3 juli werkzaam als Project Producer. Binnen deze rol draag ik zorg voor het succesvol uitvoeren en opleveren van de Brand Partnership content door nauw samen te werken met externe productiemaatschappijen en ons eigen Brand Partnerships team.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Een aangename werkomgeving met fijne collega’s is voor mij belangrijk, daarnaast werk ik graag projectmatig zodat ik binnen mijn werk steeds nieuwe uitdagingen kan vinden. BrandDeli biedt een dergelijke omgeving. Een gezellige kantoor-hond en een leuk tropisch buitenbarretje op de binnenplaats (incl. donderdagmiddagborrel) zouden het helemaal afmaken.

Waar kende jij deze organisatie van?
Door mijn nieuwe collega, De Mol, Esther Mol.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Opgewekt, sociaal, met een gezonde balans werk/privé.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Cynthia Overeem

Wat voor rol ga jij invullen?
Ik vervul binnen BrandDeli de rol van Research & Insights Analyst binnen het Marketing & Strategie team. Hierbij zal ik verantwoordelijk zijn voor het Research portfolio van BrandDeli, denk hierbij o.a. aan branche-onderzoeken, doelgroep insights, effectonderzoeken voor adverteerders etc. Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen binnen de organisatie continu op de hoogte is van de belangrijkste ontwikkelingen in de marketingwereld.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
BrandDeli is een uitdagend en innoverend bedrijf waar men breed bezig is met verschillende aspecten binnen de media. Een stap verder in de doorvertaling van interessante inzichten naar directe toepassing voor Business Development, Partnerships en advertentiemogelijkheden voor onze partners. Daarnaast vind ik de focus op een mooie werkplek waar rekening wordt gehouden met ontspanning, sport en lekker eten ook zeker een belangrijke factor!

Waar kende jij deze organisatie van?
Met name vanuit mijn vorige werk waar ik werkte als Strategisch Consultant bij marktonderzoek & consultancy bureau MeMo². Hier werkte ik veel samen met zowel media-/reclamebureaus als klanten die gebruik maakten van BrandDeli-inzet binnen hun TV of crossmediale campagnes. Daarnaast vanuit persoonlijk aspect uiteraard bekend met het zenderaanbod van BrandDeli.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Mijn eerste indruk is een open en enthousiaste sfeer. Direct al een soort familiegevoel waarbij iedereen uitgebreid de moeite neemt om elkaar persoonlijk te leren kennen. Dit gecombineerd met een inspirerende sfeer door de verschillende onderdelen van BrandDeli met collega’s vanuit diverse achtergronden.

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Nieuwe collega Sjaak P van Es

Wat voor rol ga jij invullen?
Senior Creative Strategist.

Waarom heb jij gekozen voor deze organisatie?
Een fris, dynamisch en vitaal bedrijf waar ik mijn kennis en creativiteit optimaal in kwijt kan.

Waar kende jij deze organisatie van?
Van mijn vorige werkgever, RTL.

Wat is jouw eerste indruk van de mensen die werken bij deze organisatie?
Zeer prettige eerste indruk. Na een warm welkom, voelt het voor mij als een juiste match.

 

‘Spot On’ onze medewerkers

Spot On! Pien Tilmanns-Barkmeijer

Bio:
Naam: Pien Tilmanns-Barkmeijer
Functie: PA van Allard & Klaartje
Woonplaats: Amstelveen
2 kids: Floris en Benjamin
Werkzaam: 11 jaar (fusie vanuit Viacom)

“Ik ben van alle markten thuis, van het regelen van Allard en Klaartje’s leven, tot het fixen van het afvoerputje!”

Wat maakt jouw rol in de organisatie leuk?
Ik heb met alle facetten te maken, zowel op directieniveau als wanneer er iets in het pand aan de hand is. Ik ben zo van alle markten thuis, van het regelen van Allard en Klaartje’s leven tot het fixen van het afvoerputje. Iedereen komt altijd als eerste bij mij als er iets is in het pand.

Wat maakt deze organisatie uniek?
De jonge mensen die vol energie rondlopen, als je binnenkomt voel je de energie op je afkomen.

Waarom ben jij trots op deze organisatie?
Dat we binnen 5 jaar zijn uitgegroeid tot dit bedrijf, en dat BrandDeli echt een begrip is in de media.

Wat vertel jij op een feestje over deze organisatie?
Dat wij een chef hebben die onze lunch maakt!

Wat weten wij nog niet over jou?
Ik heb tot mijn 5e in het buitenland gewoond. Eerst in Guatemala, toen in Kenia en erna in Sri Lanka. En ik ben fan van Marco Borsato, sinds dag 1.

Wat is jouw favoriete plek?
Ik vind het heerlijk om gezellig met vrienden en familie te eten en te drinken, dan maakt de plek niet uit.

Wat bewonder jij in een van je collega’s en waarom?
Ik leer op dit moment van de nieuwe generatie (vooral van onze stagiairs) Hun social media gebruik is veel inhoudelijker en doordacht en ze zijn echte social media experts. Ik post alleen maar foto’s van mijn kids, dus doe iets nog niet goed.

Dilemma: Elke keer als je een duif ziet, moet je hem fanatiek proberen te vangen -of- je benoemt hardop alle producten die de caissière scant.
Liever de duif.