Training & Opleidingen

Training & Opleidingen

BrandDeli is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat. Wij investeren bij BrandDeli op verschillende manieren in training en ontwikkeling van ons personeel:

  • Vanaf je eerste dag word je ondergedompeld in de BrandDeli-wereld.
  • Wij hebben een intensieve samenwerking met trainingsinstituut Mansal voor management- en salestrainingen.
  • Er is veel ruimte voor het bezoeken van workshops, seminars en congressen. Om kennis op te doen, maar soms ook om zelf te spreken. Hier wordt altijd een korte recap of presentatie van gegeven aan het team, zodat de kennis ook intern wordt gedeeld.
  • Wij investeren in coachingstrajecten.
  • Wij bieden individuele mogelijkheden, bijvoorbeeld het volgen van presentatie- of marketingtrainingen. Het enige dat wij vragen is dat jij jouw kennis actief deelt met jouw collega’s.

BrandDeli Academy

Naast bovenstaande trainingen hebben wij binnen BrandDeli een interne opleidingstak: de BrandDeli Academy, onder welke vlag interne én externe trainingen worden verzorgd. De afdeling HR verzorgt, samen met een collega met een trainingsopleiding, op maat gemaakte trainingen zoals salestrainingen voor aanstormend talent, servicegerichtheid trainingen, timemanagement trainingen, inspiratiesessies met externe sprekers, workshops met externe partijen of andere specifieke vaardigheidstrainingen.

Jong talent initiatieven

Wij ondersteunen diverse initiatieven om jong talent een kans te geven in de markt. Zo hebben wij een plek in het bestuur van YIM: Young in Media en stellen wij ons huis open voor het Young in Media – Mediatalent van het Jaar. Ook hebben wij samengewerkt met RAW om een sessie over branded content te verzorgen en geven wij nieuwe planners van mediabureaus met plezier een kijkje in de BrandDeli-keuken.