Samen ondernemen

Samen ondernemen

Het Business Development team is continu op zoek naar nieuwe manieren om adverteerders aan ons te binden. Onze relatie met adverteerders is gericht op:

  • samengroeien dankzij continue optimalisatie van campagnes
  • samen ondernemen waarbij we start-ups en beginnende TV-adverteerders aan de hand nemen in hun eerste stappen op TV
  • samen slimmer worden, met het delen van doelgroep kennis en branchegerichte onderzoeken
  • het samen vieren van succes. We willen graag creëren, inspireren en geïnspireerd worden en streven ernaar vorm te blijven geven aan ondernemerschap

Het Business Development team onderneemt samen met bijvoorbeeld start-ups of beginnende TV-adverteerders, waarbij de campagnevergoeding in relatie staat tot het gezamenlijke gecreëerde succes. Een business partnership begint met een grondige markt- en doelgroepanalyse van het product of dienst. Ondersteuning op campagnestrategie, creatieve invulling en eventuele productie komt van de experts van het Brand Partnerships Team. De campagne wordt gedistribueerd op de best passende kanalen binnen het BrandDeli-portfolio en eventueel overige paid-media en eigen kanalen van de adverteerder. Optimaal campagneresultaat wordt gestimuleerd door actieve campagnemonitoring. Door een transparante en gedetailleerde rapportage wordt gestuurd naar de best converterende zenders en/of tijdvakken. Ook bieden we effectonderzoek aan waarmee we naast conversie en sales ook kunnen meten op merkvoorkeur en awareness.

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden om te adverteren? Neem dan contact op met het team Business Development.
We komen graag een keer langs voor advies op maat.

Vraag@branddeli.nl
Of bel/whatsapp naar: 06 82 69 62 73

Samen ondernemen

Klaar voor massabereik?

Bijgaande merken zijn het avontuur al met ons aangegaan! Ben jij ook klaar voor de volgende stap in jouw onderneming? Heb jij je productielijn en distributie op orde en ben je klaar voor massabereik? . Upload dan jouw pitch en wie weet nodigen wij jou uit voor onze pitch-dag. Op deze dag zal ons Business Development team in samenwerking met partners uit de markt (o.a. investeerders & ervaringsdeskundigen) jouw businessplan toetsen op de haalbaarheid en potentie voor de stap naar TV.

Je kan een word document, powerpoint, PDF of video uploaden.

Upload jouw pitch!

Samen ondernemen

Case: de samenwerking met BUX

Steeds meer e-commerce bedrijven maken voor hun reclamecampagnes de stap naar traditionele massamedia, zoals TV. De praktijk leert dat de aanvulling van TV op de digitale marketingmix niet alleen resulteert in grotere merkbekendheid, maar ook in een significante groei in conversies. Door de combinatie van goed converterende zenders en een scherp prijsbeleid blijkt BrandDeli een ideale partner voor bedrijven uit de e-commercebranche, waaronder Bux.

>

Meer cases

24Kitchen’s Recepten Battle met Verstegen kruidenblends inspireert tot kookvariatie

Twitter In Stream Video Sponsorship Campagne

Moderne familierecepten met Blue Band in Food(ies)-umfeld