Multimediale Video Bereikspakketten

Multimediale Video Bereikspakketten

9 april 2018

BrandDeli introduceert Multimediale Video Bereikspakketten, een nieuwe propositie waarbij videobereik wordt gerealiseerd over meerdere platformen. De inzet op de BrandDeli tv-zenders wordt in dit pakket gecombineerd met online video-uitingen binnen het online netwerk van BrandDeli en op het social nieuwsplatform Twitter.

De campagne start met inzet op de tv-zenders en een Twitter First view: dit is een 24-uurs video take-over en de ideale bereiksboost voor een campagne. Voor aanvullend bereik en een optimalisatie van de contacten wordt de campagne uitgebreid met de inzet van online video en de kleinere tv-zenders in onze Light-pakketten.

Robbert Beerens, Director Marketing Strategy & Operations BrandDeli: “Dit nieuwe product is ideaal voor nieuwe adverteerders. Door de multimediale inzet met aantrekkelijke prijsstelling kan efficiënt een hoog campagnebereik worden gerealiseerd. Het product past ook helemaal binnen onze strategie waarin door bundeling van merken en platformen een interessante propositie kan worden neergezet. Dit pakket is door de gecombineerde video-inzet op online en TV naast de doelgroep 20-49 jaar ook zeer geschikt voor inkoop van bereik op de jongere doelgroepen, zoals de millennials.”